Brabus Wey VV7 GT – specijalitet za Kinu

0
106

Nemačka tjunerska kuća Brabus pripremila je Wey VV7 GT, luksuzni SUV proizvođača koji posluje u sastavu kompanije Great Wall. Automobil će biti ponuđen na kineskom tržištu.

SUV srednje veličine lansiran je na kineskom tržištu 2017. godine, a sada je dobio modifikovani GT trim. Osnova tjuniranog modela je Haval H6, krosover koji se prodaje i na pojedinim evropskim tržištima.

Brabus se fokusirao na stilske izmene i dodao je šire blatobrane sa felnama od 21 inča, potpuno je redizajnirao prednji kraj i zadnji branik, dodao difuzor na zadnjem kraju u koji su integrisane veće izduvne cevi. Tu su i nova LED svetla. Kineski proizvođač nije objavio slike unutrašnjosti, ali je poznato da i tu ima izmena.

VV7 GT i dalje koristi neizmenjeni fabrički dvolitarski turbo benzinski motor od 230KS i 387Nm maksimalnog obrtnog momenta. Snaga se šalje na prednje točkove preko sedmostepenog automatskog menjača.

Standardni VV7 GT može da se dobije i sa plag-in hibridnim pogonom, ali u ovom trenutku nije potvrđeno da će Brabusov paket pokriti i ovu elektrifikovanu verziju. Prodaja počinje u julu ove godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here