Audi R18 TDI, Paul Ricard probna sesija – galerija

0
2450
Image

 

Image

Pre zvaničnog Le Mans test dana u nedelju, Audi je odlučio da još jednom isproba svoj novi R18 prototip na stazi Le Castellet-Paul Ricard. Proba je održana u četvrtak 21. aprila, a poslužila je i za prvu javnu prezentaciju dizajna koji bi trebao da bude upotrebljen na trci Le Mans 24H.

 

 

 

U ovoj vesti ćemo se ograničiti samo na tom prilikom urađene fotografije. Nije poznato za sada da li će vizuelni identitet svakog od tri prototipa definitivno biti baš ovakav ili će još u nekoj meri biti izmenjen.

 

Za sada se automobili razlikuju po detaljima – prednja krilca, retrovizori i gornja ivica zadnjeg takozvanog ajkulinog peraja – koji su alternativno žute, crvene i crne boje. To su naravno boje Nemačke zastave.

 

Osim toga, pobednička posada iz prošle godine, osim logično prava da nosi broj 1, dobila je prototip sa dosta više crnih površina, koje simbolizuju široku upotrebu visoko tehnoloških materijala baziranih na karbonskim vlaknima. Na preostala dva automobila dominira srebrna boja sa samo nekim crnim površinama.

 

Klik na svaku sliku je otvara u velikoj rezoluciji od 3500×2333 piksela.

 

Broj 1:

 

Image

Image

 

 

Broj 2:

 

Image

Image

Image

 

 

Broj 3:

 

Image

Image

Image

 

 

Razno:

 

Image

Image

Image

 

 

 

naslovna fotografija

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here