British Motors: Land Rover Sport po povoljnijim uslovima

0
103

Kompanija British Motors nudi ograničenu količinu model Range Rover Sport po ceni od 72.990€. Vozila pogonjena 3,0 litarskim dizel motorom su na lageru i spremna za isporuku.

Range Rover Sport je u bogatom paketu opreme koja između ostalog uključuje 21“ aluminijumske felne, pokretni panoramski krov, kožna sedišta sa grejanjem, LED svetla, električno sklapanje retrovizora, zatamnjena stakla, dupli touch screen monitor, elektro otvaranje/zatvaranje prtljažnika, navigacioni sistem, kameru za vožnju unazad. Zabavne sadržaje kontroliše moćni InControl Touch Pro sistem, koji u sinergiji sa vrhunskim britanskim brendom audio uređaja Meridian u Surround sistemu, pruža neponovljiv doživljaj.

Sa klirensom od čak 278 mm i vrhunskim oslanjanjem, varijabilne simetrije, sa stalnim 4×4 pogonom, ovaj punokrvni predstavnik Land Rover luksuzne terenske porodice,  omogućava udobnu i sigurnu vožnju kako u gradu i na dugim putovanjima, tako i po nepristupačnim terenima.

Vozila su pokrivena 3-godišnjom garancijom (3 godine ili pređenih 100.000 km) kao i 3-godišnjom putnom asistencijom u Evropi. Uz ovu ponudu važe i specijalni uslovi finansiranja u saradnji sa S-Leasing i S-Rent. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here