Zvanično predstavljen BMW M3 Pickup Targa

0
1359
Image

 

Nakon intenzivne i temeljite kampanje testova na stazi Nurburgring Nordschleife, tokom kojih je vozilo bilo dobro kamuflirano, bavarski proizvođač predstavio je svoj novi model BMW M3 Pickup Targa.

 

 

Image

Image

 

 

{youtube}ComcXUHudv4?qv=hd720|640|360{/youtube}

 

 

Osnova automobila je naravno BMW M3, koji je konvertovan u pick-up kamionet. Predviđene su dve verzije, Targa kabriolet i Classic sa zatvorenim krovom. Nosivost je homologizovana na 450 kg, a teretni prostor dolazi u nekoliko mogućih konfiguracija, među kojima je naj atraktivnija ona sa podom prekrivenim teksturiranim aluminijumom. Raspolaže i specijalnom kukom za vuču od titanijuma, čija je posebna pogodnost što može lako da se demontira.

 

Bez obzira na ciljnu grupu potrošača, a to su pre svega majstori svih profila i poljoprivrednici, BMW nije odustao od osnovnih vrednosti M3 game: motor je i dalje nepromenjeni V8 od 420 konjskih snaga, a maksimalna brzina na stazi ide do 300 kmh. Idealno da se pokvareni bojler ili frižider što je moguće pre odveze do servisa i vrati natrag, ili da salata što svežija stigne na pijac.

 

Novi BMW će biti premijerno javno prikazan medijima danas, 1. aprila 2011. godine.

 

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here