Nova Honda Jazz samo kao hibrid

0
164

Honda je objavila fotografiju kojom najavljuje novu generaciju modela Jazz, čija će premijera uslediti uskoro na Sajmu automobila u Tokiju. Japanska kompanija u saopštenju navodi da će četvrta generacija Jazza u Evropi biti ponuđena samo sa hibridnim pogonom.

Honda obećava snažne performanse koje će vozilo postizati bez napora i “impersivno ekonomičnu potrošnju goriva”. Pored budućeg hibridnog Jazza, Honda će u Evropi prodavati i svoj “najzeleniji” model, električni E, a u najavi je i hibridni krosover CR-V.

Prema objavljenoj slici, novi Jazz biće zaobljeniji nego do sada i imaće redizajnirana i znatno veća prednja LED svjetla. Na zadnjem kraju, dosadašnje vertikalno postavljene svetlosne grupe biće zamenjenje horizontalnim setom koji zalazi u vrata prtljažnika.

Honda je ranije objavila da planira da elektrifikuje 100% svoje ponude u Evropi do 2025. godine. Kada redizajnirani Jazz bude predstavljen u Tokiju, ovaj proizvođač će istovremeno u Amsterdamu objaviti i revidirani plan za Evropu pod nazivom “Električna vizija”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here