Zimske pripreme Aston Martina DBX

0
93

Aston Martin priprema model DBX, svoj prvi SUV, što je još jedan korak ka transformaciji u stabilnu i profitabilnu kompaniju koja proizvodi luksuzne automobile.

Aston Martin je objavio ovaj video snimak sa zimskih testova krosovera u Švedskoj, dok se vrše podešavanja šasije na temperaturi od -30C. Snimci su napravljeni u Pirellijevom centru za istraživanja i razvoj u Flurhedenu.

Glavni inženjer Aston Martina izjavio je da DBX mora biti spreman za širok spektar površina i terena, pa se zato vrše testovi svakodnevne upotrebe u uobičajenim okolnostima, ali i u ekstremnim uslovima.

DBX će se proizvoditi u novoj fabrici ove kompanije u Velsu, koja će u budućnosti biti centar za Astonove električne modele. Direktor kompanije Endi Palmer rekao je da DBX označava početak nove ere u dugoj istoriji ove automobilske marke.

Automobil sa snimka je kamufliran, ali ipak mogu da se prepoznaju tipični Aston Martinovi dizajnerski elementi, poput prednje maske i izgleda prednjih svetala.

Pre testova u na putevima automobil je prošao detaljnu fazu simulacija, a prototipovi se sada testiraju čak i na velškim deonicama po kojima se vozi reli.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here