Honda Srbija sajamski popust za HR-V

0
253

U susret predstojećem, 54. Međunarodnom salonu automobila, Honda Srbija je pripremila posebne pogodnosti za kupovinu HONDA HR-V modela u Elegance paketu opreme uz posebne uslove fianansiranja vozila putem renta. Akcijska cena donosi popust od 2.500€ i omogućava da odvezete HONDA HR-V za 2.260€.

Model HR-V 1.5 ELEGANCE ADAS NAVI, čija redovna cena sa dodatnom opremom iznosi 25.490 €, sada je dostupan po ceni od 22.990€. Depozit za zakup ovog modela na 48 meseci iznosi 2.262€ uz mesečnu rentu od 327€.

Ovaj model se isporučuje sa 1,5 litarskim i-VTEC benzinskim agregatom sa 130KS. Poseduje parking senzore, kameru za vožnju unazad kao i grejače sedišta. Hondin Sistem za kočenje pri malim brzinama standard je za HR-V model. Pored toga model je opremljen dvozonskim klima uređajem, H-CONNECT sistemom, a uključen je  i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču. Ovaj model takođe poseduje i navigacioni uređaj. Info-zabavni sistem Honda CONNECT, baziran na aplikacijama i smešten unutar vozila, funkcioniše preko ekrana od 7 inča osetljivog na dodir.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here