SEAT prikazao pojačanu Cupru R ST

0
100

SEAT je predstavio model Cupra R ST sa fabričkim tjuning paketom, koji donosi dodatnih 70KS. Prodaja najbržeg serijskog SEAT-a u istoriji počinje u aprilu po osnovnoj ceni od oko 45.000 EUR.

Standardni motor Cupre R ST je dvolitarska četvorocilindrična benzinska jedinica koja proizvodi 300KS i 400Nm, a sa opcionim Abt tjunerskim paketom snaga raste na 370KS.

Snaga se prenosi na sve točkove preko sedmostepenog DSG menjača. Pojačana Cupra R ST ubrzava od 0-100km/h za 4,5 sekundi (0,4 sekundi brže od standardne verzije), a maksimalna brzina elektronski je ograničena na 250km/h.

SEAT je pojačanje snage ispratio unapređenjem šasije, što je postignuto ugradnjom Brembo kočnica na svim točkovima, redizajnom ogibljenja i ugradnjom laganih felni od 19 inča.

Stilska unapređenja obuhvataju preoblikovani prednji branik sa usisnicima u boji bronze, karbonski spliter, panoramski krov, karbonski difuzor sa četiri izduvne cevi, nove pragove i veće zadnje krilo. Tjunirana verzija dobija i jedinstvene oznake na zadnjem delu.

Cupra R ST u kabini je dobila par sportskih sedišta, alkantarom presvučeni upravljač, novi trim na vratima, osmoinčni ekran osetljiv na dodir, digitalizovanu instrument tablu, funkciju beskontaktnog ključa i elemente u boji bronze na centralnoj konzoli.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here