Euro NCAP: Pet zvezdica za novu Hondu CR-V

0
163

Na Euro NCAP testovima bezbednosti, novi CR-V je ocenjen sa maksimalnih pet zvezdica. Honda CR-V je odlične ocene zaradila zahvaljujući izuzetno čvrstoj šasiji, kao i velikim brojem aktivnih bezbednosnih tehnologija.

Primenom koncepta „Bezbednosti pri sudaru sa svih strana“, dizajn platforme obuhvata Hondinu ekskluzivnu strukturu šasije nove generacije ACE™ (Advanced Compatibility Engineering), koja primenjuje mrežu povezanih strukturnih elemenata za ravnomerniju distribuciju energije pri sudaru, time pomaže u smanjenju sila prenesenih u kabinu i postiže superiornu izdržljivost u slučaju čeonog, bočnog i zadnjeg sudara.

Pasivni bezbednosni elementi u potpuno novom modelu CR-V dopunjeni su skupom aktivnih bezbednosnih tehnologija i tehnologija za asistenciju vozaču Honda Sensing™. Honda Sensing™ spada u najiscrpnije skupove bezbednosnih tehnologija u klasi. Koristi kombinaciju informacija radara i kamere, uz mnoštvo tehnološko naprednih senzora za upozoravanje i asistenciju vozaču u potencijalno opasnim situacijama.

Novi CR-V se ovim pridružuje ostalim Hondamodelima testiranim u Euro NCAP-u, pri čemu su maksimalnom ocenom od pet zvezdica ocenjeni i modeli Jazz, HR-V i Civic.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here