2019 Fiat Tipo

1
520

Za 2019. godinu, Fiat je restilizovao Tipo i uveo širu paletu paketa opreme. Sa ovim unapređenjima Fiat očekuje da Tipo nastavi sa dobrim prodajnim rezultatima kako na matičnom, Italijanskom, tržištu kao i na ostalim evropskim tržištima.

Nova Tipo gama se i dalje sastoji od tri karoserije – hečbek, limuzina i karavan, dok će kupcima na raspolaganju biti četiri paketa opreme – Street, Mirror, S-Design i Sport. Fiat je pokušao da nove pakete opreme jasno uperi ka određenom tipu kupaca, tako da su S-Design i Sport namenjeni kupcima koji traže atraktivniji izgled automobila sa sportskim elementima, dok su Mirror i Street više namenjeni kupcima koji su malo konzervativnijih pogleda.

Tipo Sport ima i posebne karoserijske dodatke koji ističu sportsku notu – agresivniji prednji i zadnji branik, bočni usisnici, ukrasni prstenovi oko svetala za maglu, zadnji spojler i difuzer. U unutrašnjosti su takođe prisutni elementi sa sportskog „duha“: koža/tekstil sedišta sa bočnim ojačanjima, kao i kožom presvučeni menjač i upravljač.

Sa strane pogonskih agregata, Fiat osvežene pogonske agregate koji obuhvataju 1,4 benzinac koji proizvodi 95KS u atmosferskoj i 120KS u T-Jet izvedbi. Multijet dizeli su 1,3 litarski sa 95KS i 1,6 litarski sa 120KS. Najsnažniji dizel se opciono može isporučiti i sa automatskim menjačem sa duplim kvačilom (DCT).

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here