Prve vožnje novog Focusa – u Madridu

0
1209
Image
NAS SPONZOR

Osobe spremne da uzmu učešće u projektu Ford Focus Svetske test-vožnje moraju da budu spremne da se u Madridu, u Španiji, upuste u događaj izazovniji od uobičajenog.

Ford je kao bazu za Focus Svetsku Test-vožnju odabrao Nacionalni institut za aero i svemirsku tehnologiju (INTA), u blizini Madrida. U osnovi poligon za aeronautička ispitivanja, INTA sa svojim bogatim dijapazonom podloga predstavlja idealnu lokaciju za različita dinamička ispitivanja i ima jedinstvenu ulogu u test voznjama, i to pre nego što novi Focus stigne u prodajne salone.

"Na osnovu onoga što smo naučili na ‘Fiesta Movement“ i drugim medijskim promocijama, odabrali smo ovu jedinstvenu lokaciju kako bi kupcima i blogerima pružili jedno sasvim posebno iskustvo", kaže Jim Farley, potpredsednik zadužen za globalni marketing, prodaju i servis. "Našim gostima se pruža mogućnost za jedinstveno, neponovljivo iskustvo za volanom novog Focusa, a u sklopu jednog poligona svetske klase."

INTA stavlja na raspolaganje 10 različitih poligona i podloga i učesnicima omogućuje uživanje u širokom spektru ispitnih zadataka i vežbi.

Tokom ovog događaja u trajanju od tri dana, u periodu od 18. do 20. februara 2011. godine, kupcima i blogerima pružiće se prilika da Ford Focus dožive na jedinstven i novi način. Svaki ispit i svaki kurs trebalo bi da istakne neku novu osobinu – u dinamičkoj vožnji i tehnologiji vozila. Takođe će i lokalne humanitarne organizacije imati koristi od čitavog događaja.

Da bi uzeli učešće u Focus Svetskoj test-vožnji, prijatelji i poštovaoci širom sveta pozivaju se da pošalju jednostavnu video-aplikaciju u kojoj objašnjavaju zbog čega bi baš oni trebalo da budu deo ovog jedinstvenog događaja iza scene. U postupku prijavljivanja budući test-vozači pozivaju se da "pokrenu više od automobila" tako što će generisati donaciju čiji je tržišni ekvivalent u vrednosti od 10.000 američkih dolara, a namenjena je za određenu humanitarnu akciju po izboru učesnika iz kategorija borbe protiv gladi, obrazovanja i zaštite životne sredine/održivog razvoja.

Detalji prijave za Focus Svetsku test-vožnju mogu se preuzeti na Global Drive tabu na http://facebook.com/fordfocus. Učesnici Svetske test-vožnje biće odabrani na bazi niza kriterijuma uključujući i individualni kreativni sadržaj, društveni odziv na mreži i broj osvojenih glasova.

Od Focus Svetske test-vožnje svako će imati koristi: Fordovi inženjeri dobiće brzu povratnu informaciju od zainteresovanih i potencijalnih kupaca; vozači će imati priliku da vide novi automobil i pre nego što se pojavi u prodaji; prijatelji marke dobiće priliku da uživaju u vožnji svog života; a veliku korist imaće i humanitarne organizacije.

Izvor: Grand Motors marketing

Prethodni tekstLA Show: Premijera nove hibridne Kia Optime
Sledeći tekstBolonja: Ferrari 458 Challenge
Večni entuzijasta.