Hyundai Srbija: 10 godina akcije „Superheroji na putu“

0
266

Hyundai Srbija već deset godina u kontinuitetu sprovodi društveno odgovorne aktivnosti posvećene povećanju bezbednosti dece u saobraćaju. Ove godine, kampanja pod nazivom „Superheroji na putu“, posvećena je propagiranju pravilne upotrebe dečijih sedišta za vozila.

Edukativna predavanja će biti organizovana u periodu od oktobra do kraja decembra u saradnji sa Udruženjem Roditelj, Školom roditeljstva Nada Lazić, Gradskom opštinom Zemun, Lokalnim savetom za bezbednost u saobraćaju Gradske opštine Vračar i Bio Save-om. Hyundai Srbija će donirati dečija sedišta roditeljima kojima je pomoć potrebna. Deca će na poklon dobiti knjigu priča autorke Biljane Kordić, pod nazivom „Čarobne priče o sabraćaju“.

Kampanja kompanije Hyundai Srbija, „Superheroji na putu“, posvećena povećanju bezbednosti dece u saobraćaju, ove godine se održava u periodu od oktobra do decembra. Hyundai Srbija u saradnji sa Udruženjem roditelj organizuje niz edukativnih predavanja namenjenih roditeljima, u vezi pravilne upotrebe dečijih sedišta. Cilj kampanje je da roditeljima ukaže na zakonske propise i neophodnost bezbednog transporta dece i obezbedi obuku za pravilnu upotrebu auto sedišta. Ukupno 10 edukativnih predavanja će biti organizovano u Školi roditeljstva Nada Lazić, Opštinama Zemun i Vračar, u okviru programa Mlečni put Bio Save i u Narodnom pozorištu u Beogradu. Hyundai Srbija će donirati dečija sedišta roditeljima kojima je pomoć potrebna.

Poruka koju kampanja „Superheroji na putu“ šalje javnosti je da od najranijeg detinjstva treba uticati na decu i njihove roditelje i isticati neophodnost i važnost bezbednog ponašanja u saobraćaju, bilo da u saobraćaju učestvuju kao pešaci ili kao putnici u vozilu, sa krajnjim ciljem da broj poginulih i povređenih u saobraćajnim nezgodama svake godine bude sve manji. Deca će na poklon dobiti knjigu priča autorke Biljane Kordić, pod nazivom „Čarobne priče o sabraćaju“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here