Počela prodaja restilizovane Suzuki Vitare

0
211

Restilizovana i tehnički unapređena, Suzuki Vitara je u novom izdanju stigla i na naše tržište i to po tek neznatno izmenjenim cenama u odnosu na prethodnu verziju. Otuda je sasvim opravdano i dalje zadržala epitet jednog od cenovno najpovoljnijih vozila u svojoj klasi.

Nova Vitara se može poručiti sa trocilindričnim 1.0 Boosterjet motorom snage 111 KS/170 Nm ili sa snažnijim, četvorocilindričnim, 1.4 Boosterjet sa 140 KS/220 Nm.

Vitara sa 1.0 motorom dostiže maksimalnih 180kmč, a prosečno troši 5,3l. Snažniji agregat nudi maksimalnu brzino od 200kmč.

Redizajn donosi novu masku hladnjaka, radarski sistem za podršku automatskom kočenju, detekciji saobraćajnih znakova i nadzor kolovozne trake. Prednji branik osvežen je i hrom paketom, dok zadnji branik ima novu formu (bolji prikriva lonac izduvnog sistema/asupuha), kvalitetnije je napravljen, a ugrađena su i nova led stop svetla.

Osvežen je i enterijer, a, osim novih, kvalitetnijih materijala, ono što se odmah primećuje je nova instrument tabla sa LCD ekranom od 4.2 inča u boji s 3D funkcijama. I putnici i vozač će se radovati udobnijim sedištima, a vozač i suvozač naslonu za ruku.

Vitara 1.0 u Comfort paketu opreme košta 13.700 evra. Najskuplja verzija redizajnirane Vitare – 1.4 Exclusive sa SO Color dvobojnom spoljašnjošću košta 23.150 evra sa PDV-om.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here