„Red Dot“ nagrada Opel Flextreme GT/E

0
757
Image

Koncept automobil Opel Flextreme GT/E je dobio značajno priznanje od strane međunarodnog žirija za izvanredni dizajn i osvojio prestižnu nagradu "red dot" na ceremoniji koja je održana u Singapuru.

Sa preko 12,000 prijava iz 60 zemalja, nagrada "red dot" se rangira među najvećim I najpriznatijim nagradama za dizajn u svetu. Nagrada "red dot" u Singapuru je bila dodeljena za najbolji dizajn konceptualnog vozila. Pobednici u ovoj kategoriji predstavljaju uzore za budućnost dizajna i služe kao primer automobila koji tek treba da se pojave. Ova nagrada se dodeljuje konceptualnim automobilima od strane međunarodnog žirija koji se sastoji od eskperata u dizajnu i dodeljuje se prema sledećim karakteristikama: inovacija, funkcionalnost i kvalitet.

Image

 

Šest drugih Opelovih modela – nova Astra, Insignia, Flextreme koncept iz 2007. godine, Opel GT, Astra GTC i Astra G iz 1998. godine – je već doživelo objave u godišnjaku "red dot" dizajnerskog takmičenja.

"Veliki broj kvalitetnih prijava je omogućio da ovo takmičenje predstavlja veliki izazov i prema toma, osvajanje nagrade "red dot" je izvanredan uspeh", rekao je Ken Ku (Ken Koo), predsednik "red dot" nagrade za dizajn za region Azije. "Čestitamo Opelu."

Izvor: Opel Srbija marketing

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here