Početna Tekstovi Auto-Moto Izveštaji AK Kompresor predstavio Renault Master, Kangoo i Trafic

AK Kompresor predstavio Renault Master, Kangoo i Trafic

0
566

Auto kuća Kompresor u vrtnom centru Urban Garden u Ostružnici, svečano je predstavila laka komercijalna vozila marke Renault i Dacia. Gosti i predstavnici medija imali su priliku da se upoznaju sa karakteristikama Renault modela Master, Kangoo i Trafic.

Vladimir Jeremić, Renault marketing menadžer za Srbiju, je prisutne podsetio na karakteristike Renault programa komercijalnih vozila sa rečima: „Laka komercijalna vozila svojim performansama, posebno dizajniranim parking senzorima, svetlima za maglu, ali i senzorima za kišu postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Veoma smo ponosni na činjenicu da su Renault dostavna vozila među najprodavanijim na domaćem tržištu, a posebno bih istakao značaj AK Kompresor, koja je nedavno proglašena dilerom godine za 2017. godinu za izvanredna dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja naših vozila“.

Ono što se pored vozila želelo naglasiti je PRO+ program koji Renault nudi za sva komercijalna vozila. AK Kompresor je još 2012. godine otvorio prvi i jedini specijalizovani centar za prodaju lakih komercijalnih vozila Renault PRO+ grupacije u Srbiji. Čak 40 procenata Renault lakih komercijalnih vozila u Srbiji je prodato preko AK Kompresor, što obezbeđuje lidersku poziciju ove auto kuće kada u pitanju prodaja ovog tipa automobila.

Ono što je veoma značajno za sve kupce su ogromne mogućnosti prilagođavanja modela Master, Kangoo i Trafic, pa se ova vozila mogu po želji modifikovati za razne primene. Uz konsultaciju, moguće je poručiti specijalizovana rešenja za određene potrebe, pa svaki kupac ima opciju da vozilo koje kupuje bude prilagođeno i specifičnim zahtevima.

Pored široke ponude, svi kupci u periodu od 11. do 19. oktobra na svako kupljeno Renault teretno vozilo, dobiće od AK Kompresor besplatna prva dva redovna servisa, dok će za kupljeno Dacia vozilo na poklon dobiti četiri zimske gume.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here