Restilizacija Renault Kadjara

0
203

Osveženi Renault Kadjar predstavljen je uoči premijere na Sajmu automobila u Parizu. Krosover je dobio manje dizajnerske i ergonomske izmene, revidirane motore i nove tehnologije.

Renault je od početka prodaje ovog modela 2015. godine prodao više od 450.000 primeraka širom sveta, pa ovaj model i dalje ima veliki značaj za francusku marku.

 

Pored redizajna svetlosnih grupa i maske, dodati su hromirani elementi, novi LED indikatori, a maglenke su dodate na zadnji kraj. Novi je izbor felni u dimenzijama od 17 do 19 inča.

Kabina je dobila novi sedmoinčni ekran multimedijalnog sistema, za koji Renault tvrdi da je svetliji i da reaguje brže na komande nego do sada. Izvršen je redizajn ivica ventilacionih otvora, kontrola za električne prozore i retrovizore da bi njihova upotreba bila lakša. Izemenjena su i sedišta radi postizanja veće udobnosti. Centralna konzola ima nove držače za čaše, a prostori za predmete u prednjim vratima su veći.

Kadjar sada stiže sa novim Renaultovim 1,3 litarskim turbo četvorocilindričnim benzincem u verzijama od 140KS i 160KS. Kompanija je objavila da su 1,5 litarski i 1,7 litarski dizelaši sada čistiji i da proizvode više snage. 1,7litarska jedinica isporučuje 150KS i dostupna je sa pogonom na svim točkovima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here