HS Motorsport sredio Audi A1

0
1736
hs_motorsport_a1_audi0.jpg
NAS SPONZOR

Audijev model A1, ide uzlaznom putanjom da postane omiljeno vozilo tjuning kuća, jer ovaj Nemac poseduje visok nivo za tjuniranje. Najnoviji paket modifikacija za A1 dolazi iz HS Motorsporta, koji je sredio 1.4 TSI verziju ovog modela, opremajući ga paketom za eksterijer, modifikovanim enterijerom, poboljšanim motorom, novim amortizerima i snažnijim kočnicama.

 

 

hs_motorsport_a1_audi1.jpg

 

Turbo punjivi 1.4 litarski četvorocilindrični motor je dobio ramapovan ECU, i sada dolazi sa 25 KS i 50 Nm više, nudeći 147 KS i 250 Nm obrtnog momenta. Tjuner je postavio i novi set izduvnih cevi, i sada su centralno postavljene podsećajući na Volkswagen Golf R32.  

 

hs_motorsport_a1_audi2.jpg

 

Vozilo je spremno da izdrži više snage, pa je opremljen sa H&R suspenzijom koja dovodi automobil bliže podlozi, 55 mm napred i 60 mm nazad. Kočioni sistem na prednjoj osovini je promenjen, pa se Brembo pobrinuo za to.

 

hs_motorsport_a1_audi3.jpg

 

HS Motorsport nudi kupcima mogućnost biranja između dva tipa felni i to klasične ASA GT1 koje su u Black Silk Matte boji sa naglašenim srebrnim prstenom i oštrijim ASA GT2. Ove druge imaju sedam duplih  kraka i nose Black Silk Matte ili Anthracite Shine boju. Ove 18 inčne felne dolaze upakovane sa Vredestein Ultra Sessanta ili Hankook Ventus V12 evo gumama u veličini 215/35.

 

hs_motorsport_a1_audi4.jpg

 

HS Motorsport Audi A1 nosi specijalnu srebrnu boju, i dolazi sa sređenim zadnjim delom koji obuhvata novi izduv. Što se enterijera tiče dodata su Recaro Sporter CS kadice.

 

hs_motorsport_a1_audi5.jpg

 

 

hs_motorsport_a1_audi6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Prethodni tekstGrand Motors: Besplatan pregled i popust na radove i delove
Sledeći tekstVideo: Putin provozao WSR bolid

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here