PočetnaTekstoviAuto-Moto IzveštajiOpel Combo Life promocija

Opel Combo Life promocija

-

U Beogradu je ekskluzivno u sjajnoj atmosferi, začinjenoj fudbalskim navijačkim duhom, pretpremijerno predstavljen Combo Life. Ovaj model je predviđen je za sedam putnika i predstavlja novu varijantu „porodičnog“ prevoza.

U situaciji kada je već očitano „opelo“ MPV segmentu (već je najavljeno ukidanje nekada ekstra popularnog modela Zafira), a sve moguće SUV opciju imaju apsolutni primat, Combo Life sada nudi još jednu opciju. Ovo je treći Opel automobil razvijen u okviru PSA grupacije, a Combo Life je predstavnik pete generacije Combo vozila koje je Opel počeo da proizvodi pre više od 30 godina.

Combo Life je izgleda veoma važan model u Opel portfoliju, što se moglo čuti na ovaj prezentaciji. Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku I Albaniju rekao je: „Combo Life će vam otkriti jedan sasvim novi Opel, osvežen novim dizajnom I ojačan izvrsnim kvalitetom I performansama. S obzirom da je PSA vodeći proizvođač u CV segmentu u Evropi, mi očekujemo da će novi model biti značajan podsticaj daljem rastu Opela I učvršćivanju imidža vodećeg brenda u našoj zemlj i regionu”.

Aleksandar Nikolić, menadžer Opel komercijalnih vozila predstavio je prisutnima sve performanse Combo Life-a i posebno istakao sedam razloga zbog kojih je ovaj automobil dobio epitet najboljeg prijatelja porodice. “Combo Life ima mnoštvo fisoko tehnoloških funkcija, a pre svega one koje se odnose na bezbednost putnika: upozorenje na sudar sa vozilom ispred sa prepoznavanjem pešaka, automatsko kočenje u hitnim situacijama, upozorenje na pospanost vozača, pomoć za ostanak u saobraćajnoj traci. Među visoko tehnološkim funkcijama su i one koje se odnose na komfor, kao i pametne funkcije (automatski tempomat, čitač saobraćajnih znakova, upozorenje za mrtav ugao)”, istakao je Nikolić.

Od prepoznatljivih Opel elemenata, tu su LED svetla za dnevnu vožnju, farovi, maska, neki elementi enterijera i još po nešto. Combo Life se proizvodi u dve dužine-standardnoj (4,40m) i dugoj (4,75m). Velika zapremina prtljažnog prostora (850 litara minium, 2700 maksimum) pruža dodatni osećaj komfora tokom dugih putovanja, a to je jedna od glavnih prednosti koju ovaj model nudi.

Sa ovim vozilom, pakovanje na put za more nikako ne bi trebalo da predstavlja problem. Još jedna prednost Combo Life-a su i dvoja klizna vrata koja omogućavaju lakši pristup i lakši utovar. Benzinski i dizel motori u kombinaciji sa osmostepenim automatskim menjačem osiguravaju nisko trenje i visoku efikasnost ovog automobila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -