Status Design i Murcielago

0
2934
10lamborghini_murcielago_0.jpg
NAS SPONZOR

Ruska tjuning kompanija Status Design je otkrila najnoviji projekat za Lamborghini Murcielago. Udružili su snage sa BF Performance da bi ponudili nekoliko spoljašnjih, unutrašnjih i audio poboljšanja na ovom uzbudljivom sportskom automobilu.

 

BF Performance je za Lambo uradio novu haubu, pragove i zadnji spojler, a Status Design je postavio prednji branik, okvir farova, retrovizore, bočne spojlere i poklopac motora. Svi ovi delovi napravljeni su od karbonskih vlakana, zadnjem braniku je dodat novi sprtski izduvni sistem, a dodatkom novih felni se završava spoljašnje ulepšavanje.

 

10lamborghini_murcielago_1.jpg

 

 

10lamborghini_murcielago_2.jpg

 

Ono što definitivno zapada za oko na ovom lepotanu je narandžasto-crna boja, koja je prenešena i na enterijer. Pa je ceo kokpit urađen u krokodilskoj koži narandžaste boje, a od karbona, narandžaste boje, je urađena centralna konzola i instrument tabla.  

10lamborghini_murcielago_3.jpg

 

 

10lamborghini_murcielago_4.jpg

 

Glavna jedinica unapređenog ozvučenja je McIntosh, sa Helix zvučnicima i kondezatorom, velikim subvuferom i Adison pojačalom kao celina ovog paketa.   

 

10lamborghini_murcielago_5.jpg

 

 Status Design tek treba da objavi cenu za ulepšavanje ovog Lamborghini-a, mada cena ne bi trebala da bude veliki problem ako vozite ovog "bika".

 

10lamborghini_murcielago_6.jpg

 

10lamborghini_murcielago_7.jpg

 

 

Prethodni tekstKragujevac: Mazda izložbeni program
Sledeći tekstAston Martin One-77

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here