BMW M2 Competition Pack

0
376

BMW je priredio Competition paket za model M2, koji ovom malom kupeu donosi 410KS i 550Nm iz trolitarskog motora koji je preuzet iz M3. Automobil će imati premijeru u ovom izdanju na Sajmu automobila u Pekingu.

Rezultat je ubrzanje od 0-100km/h za 4,2 sekunde u kombinaciji sa DCT automatskim menjačem. Ako se ukomponuje i M Driver’s Package, maksimalna brzina se podiže na 270km/h.

 

Pored kozmetičkih izmena, automobil je dobio unapređene kočnice, novi izduvni sistem i revidirano podešavanje šasije. Tu su i potpuno nove felne od 19 inča, dostupne i u crnoj boji. Redizajnirane su i svetlosne grupe, a prednji kraj je dobio adaptivna LED svetla.

Iz modela M3 preuzeta su sedišta sa osvetljenim oznakama, tu su i M pokazivači na instrument tabli, M pojasevi i specijalni trim na vratima. M2 je u ovom paketu dobio prednje i zadnje senzore za parkiranje, napredni navigacioni sistem i BMW Connected Drive tehnologiju za povezivanje eksternih uređaja.

Kupci će moći da biraju između dve nove boje – narandžaste i srebrne, koje su dodate postojećoj ponudi za 2018. godinu. Kožom presvučena sedišta mogu imati narandžaste ili plave kontrastne šavove.

M2 Competition paket donosi modove za konfigurisanje automobila po ugledu na M3 i M4. Sa svim izmenama, performanse su poboljšane, ali je porasla i potrošnja goriva. Model sa manuelnim menjačem ima deklarisanu portošnju od 10l/100km, a sa DCT menjačem 9,2l/100km.

Prodaja počinje u maju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here