OMV donacija Dečjem selu u Kraljevu

0
1807
Image
NAS SPONZOR

 

Naglašavajući svoju dugogodišnju i uspešnu saradnju OMV je donirao ½ miliona dinara SOS Dečjim selima u Kraljevu. Generalni direktor u OMV Srbija Borislav Radosavljević i direktorka SOS Dečje selo Kraljevo Vesna Mraković-Jokanović potpisali su ugovor o donaciji 2. septembra 2010.

Novac doniran od OMV-a biće upotrebljen za kupovinu lož ulja za SOS Dečja sela, ali i za polovni automobil. OMV je ove godine sa Dečjim selima takođe napravio dogovor o redovnim mesečnim donacijama od po 250 litara goriva. 

OMV je ponosan na dugogodišnju saradnju sa SOS Dečjim selom u Kraljevu zbog toga što to znači da pravimo razliku i mislimo na one članove naše društvene zajednice, kojima je naša pomoć neophodna. Kako bismo naglasili naše trajno prijateljstvo OMV Srbija je ove godine poklonila SOS Dečjem selu u Kraljevo donaciju vrednu RSD 500.000", poručio je povodom ovog događaja generalni direktor OMV Srbija Borislav Radosavljević. 

Direktorka SOS Dečjeg sela Kraljevo Vesna Mraković-Jokanović je zahvaljujući na ovoj izdašnoj donaciji istakla: "U proteklih pet godina, kompanija OMV je donirala više od 20.000 evra. Novčana sredstva od donacija, koja su upotrebljena kako bismo izgradili igralište za decu, kupili gorivo za automobile itd., su omogućila srećnije detinjstvo našoj deci i lakši rad Dečjeg sela. Ovogodišnje redovne mesečne donacije u gorivu SOS selu omogućuju nam da organizujemo prevoz dece do vrtića, na lečenje i terapije, pribavljanje dokumenata i posete srodnicima."

Predstavnici OMV-a su zatim sa domaćinima obišli jednu od porodica u kojoj su deca smeštena i upoznali se uslovima života u ovoj ustanovi. Takođe su posetili i Zajednicu mladih, kuću u kojoj se srednjoškolci iz ove institucije pripremaju za sledeći veliki korak, samostalni život.

Izvor: OMV Srbija Marketing

Prethodni tekstPariz: Mazda Shinari koncept
Sledeći tekst2010 Renault Latitude
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here