PočetnaTekstoviAuto-Moto IzveštajiZlatna Ivana Španović - Zlatni VW Arteon

Zlatna Ivana Španović – Zlatni VW Arteon

-

Finalni dan sajma obeležila je Ivana Španović svojim dolaskom na VW štand i to sa veoma dobrim povodom.

Kompanija Porsche SCG sa svojim brendom Volkswagen ponosno prati naše atletičare i Atletski savez Srbije još od 2013. godine, kada je Ivana Španović započela osvajanje svetske atletske scene osvajanjem bronze u Moskvi.

Naša zlatna atletičarka je iz godine u godinu osvajala evropska i svetska odličja, zvanično je prva atletičarka koja je donela zlato Srbiji sa svetskog prvenstva a poslednje dve godine je i nosilac dijamantske lige. Pre dve godine, Ivana je dobila na korišćenje Volkswagen Tiguan, a sada sa novim rezultatima došlo je vreme i za novi automobil.

Sada, kada je Ivana Španović i zvanično postala prvakinja sveta u skoku udalj, Volkswagen je odlučio da je nagradi i na korišćenje joj ustupi najnoviji model Volkswagen game koji je u Srbiji predstavljen krajem 2017. Godine. 

Arteon je najnoviji model marke Volkswagen koji svojom elegantnom linijom i naprednom tehnologijom želi da ponudi osećaj višu klase automobila.

Kompanija Porsche SCG nastaviće da podržava sportiste u Srbiji i time doprinosi motivaciji u postizanju vrhunskih rezultata kojih će zasigurno biti još mnogo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -