300.000-ti Sandero prodat u Sarajevu

0
1587
Image

 

Rumunska Dacia, nedavno je proslavila vrijedan jubilej, kada je u tvornici Mioveni sa proizvodne trake „sišao" 300.000-ti model Sandero. Još zanimljivija činjenica je da je jubilarni Sandero, uvidom u narudžbe, bio namijenjen tržištu Bosne i Hercegovine.

Tako je jubilarni Sandero u izvedbi Stepway, platinasto sive boje, pogonjen 1,6 litarskim benzinskim agregatom sa 90 KS, nedavno isporučen kupcu u Bosni i Hercegovini.

Image 

 

Ključeve novog automobila ispred Autocentra Beganović, ovlaštenog Renault i Dacia koncesionara iz Zenice, preuzeo je sretni vlasnik dr.med. Česir Alem iz Sarajeva, koji je uz svoj novi automobil dobio prigodan poklon i tvorničku garanciju produženu sa standardnih 100.000 km na čak 300.000 km, čime se još jednom naglašava značajna prodajna brojka modela Sandero. Osim toga, ovaj velilodušni garantni rok, još jednom potvrđuje koliko Dacia vjeruje u trajnost i pouzdanost svojih vozila.

Image

 

Gospodin Česir nije krio oduševljenje, te je izjavio: „Nakon brojnih polovnjaka, ovo je moj prvi novi auto. Za Daciju Sandero Stepway sam se odlučio zbog činjenice da nudi najbolji omjer uloženo-dobiveno u korist kupca, te je mnogo bolja opcija od polovnih vozila zvučnijih proizvođača. Osim toga, Dacia se oslanja na Renault, što dodatno garantuje kvalitet vozila. Garancija od 5 godina ili 300.000 km je itekako pozitivna stavka u budućoj eksploataciji vozila"

Dacia vozila svojom robusnom izvedbom, provjerenom Renault tehnologijom i pristupačnom cijenom, čine prvi izbor za većinu vozača željnih novog automobila. Dacia Sandero je od predstavljanja krajem 2008. godine, najprodavaniji Dacia model, kako na većini svjetskih, tako i na našem tržištu, gdje je pronašao put do preko 600 vlasnika

 

Izvor: Renault Nissan Marketing

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here