Car Show: Fiat Srbija predstavio Stelvio QV i Renegade

0
780

Fiat Srbija je na Car Show predstavio svoju ponudu marki Fiat, Alfa Romeo i Jeep. Udarni novitet je svakako Alfa Romeo Stelvio QV, dok je novi Renegade stigao pravo iz Ženeve.

Što se tiče Fiat-a, predstavljeni je nov model finansiranja kupovine Fiata 500 pod nazivom „500 za 200“, koji je zapravo dugoročni rent ugovor koji omogućava kupcima da za fiksnu novčanu mesečnu naknadu (200e) voze Fiat 500 bez ikakvih troškova servisiranja i održavanja. Akcija „Ćao Punto“ omogućava kupcima da postanu vlasnici Grande Punto modela za 79e mesečno, a na snazi su i dodatni popusti za kupovinu Fiat Tipo modela.

Na Fiat štandu su izloženi i modeli 500, 500 Abarth, 500L, 124 Abarth…

Na Jeep štandu su izloženi aktuelni modeli Cherokee, Grand Cherokee, Wrangler i potpuno novi Renegade koji je upravo predstavljen međunarodnoj pubilici na sajmu u Ženevi.

Na Alfa Romeo štandu se mogu naći aktuelni modeli – Đulijeta, Đulija i Stelvio. U centru pažnje je svakako najsnažnija QV verzija modela Stelvio koja direktno „napada“ najsportskije modele iz premijum SUV segmenta.

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/home/nacional/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here