Car Show: Hyundai predstavlja i30N

0
274

Hyundai Srbija će na predstojećoj manifestaciji Car Show predstaviti svoj prvi „hotheč“ i30N, dok će tokom trjanja sajma biti ponuđen popust za brojne modele u ponudi.

Sajamske pogodnosti za najprodavanije Hyundai modele, uključuju sajamski popust i posebne uslove finansiranja za najprodavanije Hyundai modele. Sajamski uslovi važe do kraja marta ili do isteka zaliha.

i20 1,2 MPi, M/T, 84KS, paket opreme Comfort+, cena 9.690 evra,
Elantra 1,6 MPi, M/T,  127KS, paket opreme Comfort, cena 13.290 evra,
Tucson 1,6 GDi, M/T, 132KS, paket opreme Style, cena 16.990 evra.

U saradnji sa Credit Agricole bankom obezbeđeni su krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate 6 do 60 meseci i kamatnom stopom 3,99%.

Takođe u saradnji sa OTP Lizingom obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćenjem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 60 meseci i kamatnom stopom 2,40%.

U želji da promoviše Svetsko prvenstvo u fudbalu i radost navijanja, Hyundai Motor Company na globalnom nivou organizuje nagradnu igru u kojoj učesnike očekuju vredne nagrade.

Navijači iz 32 zemlje učesnice Svetskog prvenstva u fudbalu, mogu učestvovati u nagradnoj igri koja se organizuje u svakoj zemlji zasebno. Potrebno je da se učesnik fotografiše pored Hyundai vozila izloženog isped Hale 1 Beogradskog sajma, ili obavi test vožnju u ovlašćenim Hyundai salonima širom Srbije i da fotografiju objavi na nekoj od društvenih  mreža, Instagram, Facebook ili Twitter, nakon čeka može da izabere jednu kutiju u kojoj se nalazi greb kartica na kojoj je naznačeno koja vrsta nagrade je osvojena.

Svaki učesnik će izvlačenjem kutije neizostavno osvojiti neku od nagrada: lopte sa FIFA logotipom Svetskog prvenstava, navijački šal, kačket, privezak ili lepezu. Glavna nagrada je odlazak na jednu utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji, sa plaćenim troškovima transporta, smeštaja i ulaznica za 4 dobitnika koji mogu povesti sa sobom još jednu osobu.

Nagradna igra se nastavlja i po završetku BG Car Show u ovlašćenim salonima mreže Hyundai Srbija, do kraja aprila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here