Volkswagen Caddy – nova generacija stiže

0
2510
Image

 

Objavljene su prve fotografije naredne generacije modela VW Caddy, koji će zvanično biti predstavljen u septembru, na Sajmu komercijalnih vozila u Hanoveru.

Šest godina nakon predstacvljanja aktuelnog modela i preko 800.000 prodatih jedinica, nova generacija modela Caddy obećava da će biti još ekonomičnioja, sigurnija, kvalitetnija i bogatija opremom. Novi model bi trebalo da nastavi vrlo uspešnu tradiciju modela Caddy, koji je najprodavaniji VW model.

Image

 

Nova generacija ima identičan „genetski kod" kao i ostali modeli iz ponude VW. Prednji deo je potpuno redizajniran, a tu su nove zadnje svetlosne grupe, krovni nosači i opcioni sistem za poboljšanje osvetljenosti prilikom skretanja. U unutrašnjosti tu su novi instrumenti, upravljač i navigacioni sistem sa opcionim Bluetooth sistemom.

Pod haubom su aktuelni komon-rejl dizelašti: dva 1,6 litarska TDI motora sa 75 i 102KS i dva 2,0 litarska TDI sa 110 i 130KS. Novost je mogućnost poručivanja sedmostepenog DSG menjača i 4MOTION pogona.

Image
 

Bez obzira da li poručujete putnički ili teretni model, uvek je moguće poručiti verziju sa BlueMotion tehnologijom koja obuhvata start&stop sistem čime se smanjuje potrošnja i štetne emisije koje emituje 1,6 litarski TDI agregat tokom rada.

U standardnoj opremi modela Caddy od ove generacije se nalazi ESP sistem, a u sklopu sigurnosnih sistema se nalaze dnevna svetla, automatsko aktiviranje migavaca prilikom snažnog kočenja.

Caddy Maxi Life, model sa sedam sedišta, će od ove generacije nositi naziv Caddy Maxi MPV.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here