Opel: Sajamska akcija za Corsa, Astra Sedan i Crossland X

0
903
NAS SPONZOR

Opel Srbija je pripremio atraktivne sajamske akcije za sve posetioce ovogodišnjeg Sajma automobila (BG Car Show), koji se održava od 22. do 28. marta u Beogradu. Opel će u hali 4 predstaviti svoje najnovije modele sa pregršt inovativnih tehnologija i uz prepoznatljiv nemački kvalitet.

Opel Corsa Selection u specijalnoj sajamskoj akciji nudi se sa troja vrata, 1.2 motorom snage od 70 KS po ceni od 9.990€.  Snažni motori male potrošnje menjaju predstavu o performansama i efikasnosti malih automobila, a za bezbednost su zaduženi tehnološki najnapredniji sistemi pomoći ikad ugrađeni u automobile.

Opel Astra Sedan Enjoy sa 1.6 motorom snage 115KS na sajamskoj akciji koštaće 12.490 evra. Najatraktivniji deo osnovnog paketa podrazumeva i hromiranu prednju masku, putni računar i tempomat s graničnikom brzine.

Opel Crossland X Enjoy poseduje jedinstvenu specifičnost – fantastični enterijer usmeren na one koji žele unapređenu funkcionalnost i praktičnost za svoju porodicu. Sa 1.2 motorom snage 81KS na sajamskoj akciji košta 13.910 evra. Opcioni dvobojni krov, veliki prtljažnik, kao i izuzetan komfor za putnike kada je reč o unutrašnjosti, radio R 4.0 IntelliLink 7″ kolor ekran osetljiv na dodir neki su od glavnih atributa Crossland X  Enjoy modela na sajamskoj ponudi Opel Srbije.

Tokom BG Car Show-a kupci mogu da se opredele i za specijalne uslove Opel finansiranja koje podrazumeva posebnu ponuda za kupovinu novih Opel vozila (ADAM, Corsa, Astra limuzina, Astra, Astra Sports Tourer, Mokka X i Nova Insignia) uz 0.0% kamate za kredit u iznosu do 10.000 EUR i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima. U susret željama svojih kupaca, OPEL je proširio ponudu finansiranja – u zavisnosti od perioda otplate, novi automobil može da se kupi na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom.

IzvorOpel
Prethodni tekstVolvo XC40 proglašen za Evropski automobil godine 2018.
Sledeći tekstHonda Srbija: Prodajna akcija za HR-V
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here