Ženeva 2018: Alfa Romeo najava

0
535

Na svom štandu Alfa Romeo će ove godine predstaviti svoju osveženu gamu, ali će Giulia i Stelvio modeli sa oznakom NRING sigurno biti u centru pažnje.

Uzbuđenje sa trkačkih staza preneto je na Quadrifoglio porodicu, u kojoj će Stelvio i Giulia u Nürburgring izdanju, ponosno noseći „NRING“ oznaku, proslaviti rekorde dva modela, i nastaviti sa novim uspesima u obliku modela Guilia Veloce Ti i Stelvio Super sa paketom Pack Sport, novim paketom za performanse i novom kožnom kontrolnom tablom i zidovima vrata. Oba automobila su opremljena sa Q4 pogonom na sve točkove.

U znak 108 godina postojanja kompanije Alfa Romeo, ova dva modela će biti proizvedena u 108 primeraka svakog od ovih modela. Nove ograničene serije imaju ekskluzivne sadržaje, kao što su oznaka sa brojem na tabli od ugljeničnih vlakana, kao i unikatna Circuito Grey (siva) boja, dostupna samo u ovoj ograničenoj verziji.

Biće predstavljen i novi paket opreme Performance koji će se nuditi kupcima Stelvio modela opremljenog 2.0T pogonskim agregatom bilo snage 200 ili 280KS.

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti, opremljena turbo benzincem od 280 KS u kombinaciji sa osmostepenim automatskim menjačem i Q4 pogonom na sva četiri točka, prestavlja otelotvorenje tehničke i automobilske izvrsnosti modela Giulia. Giulia Ti, predstavljena u Racing crvenoj boji, je najekskluzivnija verzija ovog modela koja uspešno spaja sportski ukus Giulia Veloce modela sa izazovnim stilom, bogatim standardnim paketom i najsavremenijim tehnološkim dostignućima.

Giulia Veloce Ti je uparena sa Giulia Super u Volcano black (izrazito crnoj) boji sa jedinstvenim Luxury paketom opreme, koje se sastoji od atraktivne kombinacije boja sa bež kožnim enterijerom  i detaljima od prave sive hrastovine. Ovaj model ima aluminijumske felne od 18 inča sa crnim kočionim kleštima i urođenom elegancijom, idealan automobil za one koji žele da uživaju u performansama modela Giulia ali i komforu i luksuzu bez premca. Ispod haube se nalazi četvorotaktni benzinac sa turbo kompresorom i 200 KS uparen sa automatskim menjačem.

Na Alfa Romeo štandu će takođe biti izložen super sportski model 4C u Competizione i Italia serijama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here