BMW M4 kabriolet „30 Jahre“ edicija

0
789
NAS SPONZOR

Pre 30 godina, BMW M brend je prvi put dopunio asortiman svojih modela kabrioletom visokih performansi. Njegov naslednik, BMW M4 kabriolet, najnovija je interpretacija ovog vozila. Uspešna tradicija ovog modela i ekskluzivnost sada su izraženi kroz model BMW M4 kabriolet edicija „30 Jahre“.

Model ove edicije proizvodi se u ograničenoj seriji od 300 vozila i sa paketom M Competition. Ovaj kabriolet četvorosed oduševljava snagom od 331 kW/450 ks, izduvnim M Sport sistemom, prilagodljivim M vešanjem sa specifičnim SPORT modom, ekstremno sportskom konfiguracijom sistema kontrole stabilnosti DSC i Active M diferencijalom. Specijalno razvijeni elementi dizajna i opreme obezbeđuju ekskluzivnost kako eksterijera, tako i enterijera.

Standardni elementi modela ove edicije obuhvataju BMW Individual High Gloss Shadow Line lajsne za okvir BMW prednje rešetke, M bočne proreze, ispis modela i kovane M aluminijumske felne koje mogu da se pohvale star-spoke dizajnom. Isključivo za model ove edicije, točkovi od 20 inča su u boji Orbit Grey mat.

Lajsne od čiste Merino kože i kombinacija boja enterijera koja odgovara željenoj boji karoserije karakterišu BMW M4 kabriolet „30 Jahre“. Uz spoljnu boju Macao Blue metalik, može se birati između dvotonskih kolornih kombinacija Black/Fjord Blue i Black/Silverstone. Ekskluzivni elementi takođe obuhvataju odgovarajuće kontrastne štepove na naslonima za glavu kao i M patosnice sa obrubom u odgovarajućoj kontrastnoj boji. Crne površine enterijera sa žutim kontrastnim štepovima nude se zajedno sa bojom Mandarin II uni, dok unutrašnje ukrasne lajsne u verziji Carbon Fibre dolaze kao standardne za sve varijante modela edicije.

Ispis „30 Jahre Edition“ utisnut je u pragove vrata i u naslone za glavu, dok oznaka na ukrasnoj lajsni enterijera na strani suvozača u delu instrument table može da se pohvali, pored teksta „30 Jahre Edition“, i brojem „1/300“, kao referencom na ograničenu seriju.

Model BMW M4 kabriolet „30 Jahre“ predstavlja koncept vozila dokazan na trkačkoj stazi i tehnologiju izvedenu direktno iz automobilskog sporta i već formiranu osnovu za zadovoljstvo u vožnji pod otvorenim nebom.

Prethodni tekstTri iF design nagrade za Kiju
Sledeći tekstGeely kupio udeo u Daimleru
Večni entuzijasta.