Mini nastavlja sa Inclusive Service uslugom i u 2018.

0
1383
NAS SPONZOR

MINI Srbija nastavlja sa uslugom Service Inclusive (MSI) za sve kupce novih MINI automobila. Ovaj paket usluga podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od četiri godine ili do pređenih 60.000 km. To znači da će u ovom periodu kupci novih MINI vozila uživati u vožnji bez ikakvih briga o održavanju ili servisiranju.

Paketom Service Inclusive obuhvaćene su sledeće besplatne usluge: servis/zamena motornog ulja i filtera ulja, servis/zamena filtera vazduha, servis/zamena filtera goriva, servis/zamena mikro filtera, servis/zamena svećica, servis/zamena kočne tečnosti i detaljna provera vozila u skladu sa servisnom knjižicom.

Paket Service Inclusive značajno usporava smanjenje vrednosti vozila. Automobil sa važećim paketom Service Inclusive, prilikom dalje prodaje, ima veću vrednost u odnosu na druga vozila. MINI Service Inclusive paket nije koristan samo sadašnjim vlasnicima vozila, već i budućim vlasnicima sve dok je njihovo vozilo obuhvaćeno ovim paketom usluge. MINI Service Inclusive odnosi se na sve MINI modele koji su u ponudi. Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljama, što predstavlja dodatnu pogodnost za vlasnika vozila jer osigurava održavanje vozila po MINI standardima bez obzira na teritoriju na kojoj se zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu.

Pravo na korišćenje MINI Service Inclusive paketa usluga se završava kada se dostigne jedno od dva ograničenja (pređenih 60.000 kilometara ili 4 godine). Ako vozilo bude prodato pre nego što se ovi uslovi ispune, pravo na korišćenje usluga se prebacuje na novog vlasnika i ostaje na snazi dok se jedno od ograničenja ne ispuni.

IzvorMINI Srbija
Prethodni tekst2018 BMW Serija 2
Sledeći tekstKontrola proklizavanja iz modela i3s za sve buduće BMW i MINI modele
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here