Mini uvodi dodatne mogućnosti personalizacije

0
242

Nova usluga personalizacije Mini vozila prilikom kupovine omogućava ne samo izbor iz postojeće palete dodataka, već i samostalno kreiranje novih. Nova usluga će biti dostupna prilikom korišćenja online konfiguratora prilikom kupovine vozila.

MINI uvodi potpuno novu uslugu “MINI Yours Customized” koja vlasnicima omogućava da sami dizajniraju ukrasne detalje i aplikacije za svoj automobil.  Kupci će imati mogućnost da putem posebne on-line prodavnice, prema sopstvenom ukusu vizuelno prilagode svoj MINI.

Vlasnik vozila sam dizajnira površine i detalje koje želi da zameni, a naručeni deo se izrađuje metodom 3D štampe i laserskim graviranjem.

“MINI Yours Customized” uslužni servis će biti ponuđen vlasnicima MINI automobila na evropskom i drugim velikim tržištima.

Pored eksterijera automobila, kupci će moći da osmisle dizajn aplikacija za pragove vozila, za komandnu tablu, ali i da prilagode, svetlosni znak dobrodošlice kojim se ime vlasnika automobila projektuje na tlo prilikom otvaranja vozačevih vrata.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here