PočetnaTekstoviAuto-Moto IzveštajiFiat Srbija predstavio komercijalni 500L Pro

Fiat Srbija predstavio komercijalni 500L Pro

-

Odeljenje za komercijalni program Fiat vozila, Fiat Professional, je prikazalo novi model u ponudi na našem tržištu – Fiat 500L PRO. Fiat će 500L nuditi kao N1 klasifikovano vozilo sa četiri sedišta, tako da će ovo biti vrlo zanimljiva opcija za kompanije u PDV sistemu.

U prijatnom ambijentu restorana „Košuta“ brojni poslovni partneri Fiat Automobili Srbija i predstavnici medija su imali priliku da se upoznaju sa komercijalnom verzijom modela 500L koja će biti ponuđena u varijanti sa četiri sedišta.

    

Direktor prodaje, Ivan Ševo, predstavio je Fiat Professional gamu modela gde su Ducato i Doblo u prvom planu, kao modeli koji beleže odlične prodajne rezultate ne samo kod nas, već i na svim evropskim tržištima.

 

Model 500L N1 se nudi sa posebnim VAN paketom opreme, ali je na spisku dodatne opreme sve ono što se može poručiti i sa serijskim modelima. Gama motora je za VAN model sužena na 1,4 16V benzinac sa 95KS, 1.3 Mjet sa 95KS i 1.6 MJet sa 120KS.

Fiat 500L N1 nudi identični prtljažni prostor, kao i putnički model – od 560l pa sve do 1584l, u zavisnosti u kom položaju se nalaze zadnja sedišta. Naravno, moguće je ukloniti zadnja sedišta u potpunosti čime se prtljažni prostor može dodatno povećati.

Fiat nudi 500L N1 po osnovnoj ceni za 9.950€ bez uključenog PDV.

Nemanja Šarović
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -