Bez čekanja za isporuke Suzuki Vitara u Premium opremi

0
236

Euro Sumar je proširio lager vozila, tako da će kupci koji žele Suzuki Vitara model u Premium paketu opreme i sa 1,6 litarskim benzincem moći da preuzmu vozilo odmah po uplati. Cena ovako opremljenog vozila je 14.590€.

Euro Sumar trenutno ima samo Premium opremljene verzije modela Vitara spremne za isporuku, ali je najavljeno da će slična situacija uskoro biti i za cenovno još zanimljivije pakete opreme Comfort (13.290€) i Elegance (15.990€) ovog modela i sa 1,6 litarskim benzinskim agregatom sa 120KS. Doplata za dvobojno vozilo (So Color) je 450€.

Premium paket opreme obuhvata pneumatike 215/55R17 na aluminijumskim naplacima u grafitno sivoj boji, krovne šine u srebrno metalik boji, prednja masku u grafitno sivoj metalik boji, prednja svetla za maglu, zatamnjena stakla na zadnjim i vratima prtljažnika, grejani spoljni retrovizori u boji vozila, upravljač sa audio i Bluethoot komandama, tempomatom i limitatorom brzine – presvučen kožom, elektro podizači prozora, multimedijalni ekran osetljiv na dodir sa kamerom za nadzor kretanja unazad, grejanje prednjih sedišta, automatski klima-uređaj, TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), Hill hold (pomoć pri pokretanju vozila na uzbrdici), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), LED dnevno svetlo…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here