OMV predstavio MaxxMotion Super 100plus

0
567
INDJIJA 05.06.2017 OMV, prezentacija goriva, max motion, pumpa, Navak RAS/foto Vesna Lalic

Kompanija OMV je na stazi Navak predstavila svoj novi proizvod – MaxxMotion Super 100plus. Novo gorivo zadovoljava najstrožije svetske standardne, a na domaćem tržištu će ga i dalje promovisati poznati OMV partneri: kompanija Audi i Miloš Pavlović, fabrički vozač Lamborghini Squadra Corse odeljenja.

U skladu sa dugoročnim OMV planom koji se nalazi iza motoa „više inovacija“ predstavljen je proizvod pod nazivom OMV MaxxMotion Super 100plus koje će ponuditi novi nivo kvaliteta goriva na svim tržištima na kojima posluje kompanija OMV. Novo gorivo nudi povećanu efikasnost, bolji rad i performanse benzinskih motora.

U okviru promocije novog goriva OMV Srbija je nastavila saradnju sa renomiranim proizvođačem automobila Audijem i sa poznatim vozačem i trostrukim svetskim šampionom u auto sportu Milošem Pavlovićem koji zajedno preporučuju MaxxMotion kao goriva maksimalne snage i zaštite.

„Ponosni smo što možemo da ponudimo novi proizvod koji u potpunosti zadovoljava tehničke zahteve tehnologije modernih vozila,“ rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor.

„Našim trudom uloženim u kreiranje ovog novog goriva pokazali smo da stojimo iza obećanja kupcima oličenog filozofijom „We Care More“, a sve zbog „dobrobiti“ njihovih vozila, kao i njihovog doživljaja tokom putovanja i vožnje.“

Kako bi ispunio ove zahteve, OMV je uskladio razvoj proizvoda sa najvišim propisima koje su definisala vodeća udruženja proizvođača vozila i motora. Benzin OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše ocene kvaliteta zadovoljavajući uslove Svetske povelje o gorivu kategorije 5. Ispunjenje ocena vrhunskog kvaliteta automobilske industrije ističe vodeću ulogu OMV na polju istraživanja tehnologije goriva i njenom razvoju.

Benzin i poboljšava efikasnost i obezbeđuje optimalnu funkcionalnost i dugotrajnost motora. “OMV MaxxMotion Super 100plus omogućava poboljšanja motora po pitanju snage u donjem opsegu obrtnog momenta, kao i poboljšanja performansi po pitanju ubrzanja,“ objašnjava Nikolaj Šubert direktor sektora OMV inovacija i razvoja proizvoda. „On sadrži komponente koje su veoma otporne na detonacije u motoru, što posebno ima prednosti kod savremenih motora visokih performansi sa direktnim ubrizgavanjem.“

INDJIJA 05.06.2017 OMV, prezentacija goriva, max motion, pumpa, Navak RAS/foto Vesna Lalic

Bolje performanse su samo jedna od prednosti novog OMV MaxxMotion Super 100plus koje se nude vlasnicima automobila i vozačima. Benzin igra glavnu ulogu u očuvanju funkcionalnosti i efikasnosti savremenih vozila i motora. Inovativni aditivi sprečavaju stvaranje korozije na delovima motora i celom sistemu za gorivo. Postojeće naslage na usisnim ventilima se uspešno uklanjaju. Sve ovo produžava životni vek i efikasnost motora.
Ispunjavanje uslova udruženja automobilske industrije

Svetsku povelju o gorivu izdala su udruženja automobilske industrije i njom je definisano pet kategorija kvaliteta benzina, svaka se odnosi na specifične komponente i vrednosti. Njen cilj je promovisanje optimalnog kvaliteta i prilagođavanje specifikacija benzina sa najvišim zahtevima proizvođača vozila i motora. Kategorija 5, najviši stepen kvaliteta, služi kao referentna tačka.

„Preduzeli smo velike mere u razvoju kako bismo ispunili te ocene kvaliteta“, dodao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor. „Međutim, na kraju sve se svodi na naše korisnike i prednosti koje može da im ponudi ovaj novi proizvod. Mi sa radošću očekujemo vozače na OMV benzinskim stanicama da isprobaju kako novo OMV MaxxMotion gorivo omogućava maksimalne performanse od trenutka kada ga sipaju u rezervoar.“  

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here