Nissan: Sportscars shop na Nurburgringu

0
1522
Image
NAS SPONZOR

 

Japanski proizvođač automobila se sad odlučio da otvori uzbudljiv prozor u vlastiti svet: Nissan Sportscars Shop na novom nürburgrinškom ring°boulevardu. Kompanija se nada da će podeliti vlastitu ljubav prema trkama s navijačima iz celog sveta i omogućiti posetiocima da iskuse njenu stručnost kao dugogodišnjeg proizvođača čudesnih sportskih automobila. Nissan Sportscars Shop, koji se prostire na 500-ak kvadratnih metara, otvoren je 9. jula u sklopu svečanosti u povodu otvaranja novog Nürburgringa.

Svakog dana od 10 do 20 sati posetioci Nissan Shop-a će moći da razgledaju zadivljujuće sportske automobile i brojne druge proizvode ili se opustiti u Nissan-ovom dnevnom boravku.

Osim GT-R-a i modela 370Z NÜRBURGRING EDITION, čija je serija ograničena na 80 automobila, među najvažnijim izloženim modelima ističe se i GT-R u verziji SpecV. To je jedino mesto u Evropi gde će kupci i zaljubljenici moći da vide taj izuzetno ekskluzivan model. 

Posetioci Sportscar Shopa tamo mogu da kupe i druge visokokvalitetne proizvode Nissana i njegovog Motorsports odeljenja NISMO-a, među kojima i retke artikle uvezene iz Japana i umanjene modele automobila.

Uz sve to, planira se da Nissan Sportscars Shop preuzme značajniju ulogu u mnogim kompanijinim marketinškim i prodajnim aktivnostima. Pred kraj oktobra ove godine, na primer, kompanija priprema nedelju punu uzbuđenja. Na rasporedu su drift na Nürburgringu, track days s GT-R-om na Nordschleife i "obilazak za sva čula", putovanje slikovitom okolinom planinskog predela Eifel koje okružuje stazu. 

Izvor: Nissan Srbija PR

Prethodni tekstBMW ipak ostaje u WTCC-u?
Sledeći tekstNissan: Nova generacija direktnog ubrizgavanja goriva
Večni entuzijasta.