Ford Fiesta Sport Edition

0
1963
Image
NAS SPONZOR

 

 

Ford je evropskom tržištu predstavio model Fiesta sa novim, sportskim paketom opreme, koji će biti dostupan kupcima modela sa sa 1.4 i 1.6 benzinskim i 1.6 TDCi motorom.

 

Radi se o 1.4 i 1.6 benzincima sa 96 KS, odnosno 120 KS, kao i o 1.6 TDCi dizelašu sa 90 KS. Ford naglašava da se ne radi samo o kozmetičkim izmenama i bogatijim paketima opreme, već ovi sportski modeli zaista dobijaju unapređenja šasije, koja obećavaju bolje vozne karakteristike.

 

 Image

 

Modifikacije obuhvataju novo sportsko ogibljenje, koje spušta težište vozila za 9 mm, kruće opruge i nove amortizere. Tu je i modifikovan upravljački sistem kao i ESP program, koji je moguće potpuno isključiti.

Fiesta Sport se razlikuje od standardnih modela po redizajniranom grilu hladnjaka, zatamnjenim svetlima, prednjem spojleru, proširenim pragovima, redizajniranom izgledu zadnjeg branika i novim 16" naplatcima.

Enterijer krase nove boje (antracit i plava), sportska sedišta, kožom obložen volan i ručica menjača, kao i bogatija oprema standardna oprema.

 

 

 

 

Prethodni tekstVanredni servis za novu generaciju Mazda3 u SAD
Sledeći tekstNove fotografije: Carlsson Mercedes E klase