Lamborghini modifikacije za 2005

0
3086
NAS SPONZOR

 

Lamborghini-jevih dva modela Murciélago Coupé i Gallardo će u 2005 specifikaciji imati značajan broj poboljšanja.

 

Muricelago je predstavljen 2001. kao naslednik modela Diablo i ostvario veliki uspeh i dalje poboljšao kotiranje prestižne Lamborghini marke. Za model 2005 izmene su sledeće: poboljšani kočioni sistem. Prednji i zadnji diskovi su povećani, a prednje kočione čeljusti su nove i imaju po 8 klipova, dok su na zadnjim prečnici klipova povećani.

 

 

 

Kočiona pumpa i servo su pojačani što omogućava istu kočionu silu sa 30% manjim silom potrebnom za pritisak pedale. Ukupno novi sistem omogućava usporenje od 1,2g tj. sa 200 kmh do 0 za 129,5m.

Ogibljenje je takođe modifikovano pa je sada upravaljanje još bolje, a postoji i FSD tj. sistem dinamičke mekoće amortizera koji je samo podesiv u odnosu na podlogu. Postoji i nova opciona oprema kao na primer mogućnost da se kočione čeljusti oboje (žuta ili srebrna).Gallardo za 2005. godinu donosi novi “e-gear” menjač koji dolazi u sportskom paketu, satelitsku navigaciju, providnu haubu i poseban trkački setap, obojene titanijumske felne.

 

 

 

 

Za Gallarda treba dodati da su na raspolaganju nove gume koje je posebno razvio Pirelli i to kako trkačke slikove tako i gume za sneg.

 

 

 

 

 

Prethodni tekstFiat Italija- porast prodaje, pad tržišnog učešća
Sledeći tekst2005 Ford Focus ST
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here