Sajam automobila Beograd: Porsche SCG – VW/Audi/SEAT

0
4773
Image

 

Odbrojavanje do 47. Međunarodnog sajma automobila je počelo! Po prvi put od ove godine, kompanija Porsche SCG, koja za naše tržište zastupa Volkswagen, Audi, Porsche i SEAT eksluzivno je zakupila za svoje brendove celu Halu 5 – izložbeni prostor od oko 3.000 m2.


Reč je o potpuno novoj hali u okviru beogradskog sajma (nekada ‘Bazar” – Hala 12), koja se nalazi preko puta hale 3. Do ove godine, brendovi ove kompanije izlagali su svoje automobile u više različitih hala tokom predhodnih sajmskih manifestacija.

Premijeran zajednički nastup Volkswagena, Audija i SEAT-a u novoj Hali 5 biće obeležen pre svega značajnim akcijskim ponudama! Ove sajamske akcije možda najbolje opisuje slogan tri brenda ‘”Nepristojna ponuda””, koji će svako pojedinačno da koristi u svojoj ponudi. ‘”Nepristojna ponuda”” je već sada aktuelna u svim salonima Volkswagena, Audija i SEAT-a.

 

Volkswagen, Putnički program PKW (Hala 5) – predstavljanje Golfa 6!

Kao i uvek dobri domaćini, na ovogodišnjem sajmu automobila predstaviće novog Golfa šeste generacije, koji polako osvaja ulice Srbije. Umesto standardnog 1.9 TDI u ponudi Golfa 6 je jači i ekonomičniji 2.0 TDI dizel motor. Prvi put primenjen u Volkswagenu, u novom Golfu 6, kao deo standardne opreme su air bag-ovi za kolena, što je jedan od razloga za pet zvezdica od NCAP-a. Svi diesel motori podržavaju Euro 5 standard. Zavisno od opreme, cena Golfa nove generacije kreće se od 16.315 eura (sa carinom i porezom).

 

Volkswagen, Privredni program LNF(Hala 5) – premijera Caddy 4 Motion!

Premijerno će biti prikazan Caddy 4 Motion. Ovo je prvo gradsko dostavno vozilo sa pogonom na sva četiri točka! Caddy 4 Mottion se proizvodi sa 1.9 TDI motorom, snage 77 kw odnosno 105 konjskih snaga. Menjač je šestostepeni, motor sa znakom Euro 4 i PDF filter su standardna oprema. Cena je 28.188 eura (sa carinom i porezom).

 

AUDI (Hala 5) – Premijera A5 Cabrioleta i početak proslave 100-tog rođendana!

Na ovogodisnjoj sajamskoj manifestaciji Audi će krenuti sa proslavom 100-tog rođendana. Različiti sadržaji slavlja trajaće tokom cele godine, a posetioce će posebno obradovati premijerno predstavljanje A5 Cabrioleta, dinamičnog, lepog i prefinjenog modela sa četri sedišta i otvorenim krovom od materijala. Svih pet snažnih motora – dva TDI i tri  benzinska koriste direktno ubrizgavanje. Ovaj kabriolet pruža izbor od tri različita menjača: manuelni sa šest  brzina, multitronic i S tronic sa sedam brzina. Na sajmu će biti izloženo 10 Audi modela. Audi je spremio jedno veliko iznenađenje!

 

SEAT (Hala 5) – premijera EXEO!

Premijerno prestavljanje modela EXEO, označiće ulazak ovog španskog brenda nemačke krvi u jedan od najkonkurentnijih svetskih segmenata –  B segment. SEAT-ovi modeli uvek idu sa visokim nivoom standardne opreme. Isto je i sa EXEO-m, koji će u standrdnoj opremi  
imati dvozonsku digitalnu klimu, putni računar, 6 vazdušnih jastuka, radio CD-MP3, ESP. Sa pocetnom cenom od 21.295 evra. Pored ovog modela posetioci  beogradskog sajma moći će da se upoznaju i sa Ibizom SportCoupe. Nova Ibiza sa troje vrata.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here