SRG: Dodela priznanja Istočnoevropskog motociklističog Šampionata

0
2561

U subotu, 29. novembra, u Bugarskom gradu Plovdiv održala se svečana dodela priznanja povodom završetka Istočnoevropskog motociklističkog Šampionata.

Predstavnik Serbian Racing Group-a, Nenad Stojanović, takmičar Max Racing Team-a iz Loznice je primio pehar za osvojeno prvo mesto u generalnom plasmanu klase Supersport 600.

Naš takmičar, inače Šampion Srbije za 2007, bez velike muke zauzeo je prvo mesto i savladao konkurencijiu od  38 takmičara iz deset zemalja članica Balkanske Motociklističke Unije,  koja je organizator ovog Šampionata. Trud i odricanje koje ovaj sport zahteva nisu mu doneli samo odličan plasman u regionu i pehar kao priznanje. Naime, postignuti rezultat predstavljao je kvalifikaciju za Evropski Road Racing Šampionat koji se održao u Španiji 12. oktobra. Stojanović se tom prilikom uvrstio među najbolje motocikliste Evrope.

Obzirom da su za Nenada Stojanovića ovo prva učešća na međunarodnim šampionatima, svi uspesi postignuti ove godine nagoveštavaju odlične rezultate i u sledećoj sezoni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here