BG Car Show 02 i Motopassion

0
3738
Image
NAS SPONZOR

Ovogodišnji Salon automobila nosi pun naziv „BG Car Show 02“, dok se segment sajma namenjen ljubiteljima motocikala zove „Motopassion“.

BG Car Show traje od 13. do 19. marta tokom kojega će posetiocima svoj proizvode predstaviti čak 455 izlagača. Automobili i motocikli će biti izloženi u halama 1, 3 i 14, dok će se u halama 2, 4 i 5 nalaziti prateća industrija, delovi i oprema.

Radno vreme manifestacije je od 10 do 19 časova, a u petak, subotu i nedelju radno vreme će biti od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne karte je 300 dinara, dok za grupne posete karta iznosi 200 dinara. Cena parking prostora je 100 dinara na čas. Oragnizator je najavio da će 50 dinara od svake ulaznice biti uplaćeno na Olimpijskom komitetu Srbije, a svaka ulaznica za ovu manifestaciju će biti važeća i za Salon kamiona „BEOTRACK“, koji se održava od 1. do 5. aprila.

U okviru Salona automobila, biće organizovan tradicionalni Sajamski Reli, koji će se voziti n nedelju, 16. marta. Pored toga biće održani i izbor za Miss Sajma, dan za porodične posete kada će porodice imati posebni popust na ulaznice (18. mart), škola bezbedne vožnje koja će se održavati svakog dana tokom trajanja Salona.

U sklopu manifestacije Motopassion učestvovaće zastupnici sledećih moto marki: Piaggio, Vespa, Gilera, Yamaha, Sym, Nolan, Honda, Generic, Suomy, Motorex, Kymco, Rieju, KTM, Suzuki, BMW, Keeway, Beneli, MV Agusta, Ducati, Aprilia, Peugeot, Cagiva, Malaguti.

Na ukupno 36 velikih štandova predstaviće se 40 automobilskih marki. Na našem sajtu možete pročitati detaljnije o modelima koje će izložiti Mercedes, Subaru, Toyota, Volkswagen. Ostali uvoznici će prikazati novitete kao što su Audi A5, Audi A4, Citroen C5, Mazda 6, Alfa Romeo Brera, Honda Civic Hybrid, BMW X6 i drugi….

Prethodni tekstHyundai Srbija: Prodajno-servisni centar u Šapcu
Sledeći tekstPorsche demantovao poslednje izveštaje
Večni entuzijasta.