BMW Performance – povećani asortiman opreme

0
2350
NAS SPONZOR

BMW pored veoma širokog spektra standardnih i sportskih modela, nudi od ove sezone i dosta širu gamu dodatne opreme namenjene vozačima sa sportskim aspiracijama.

Kompletan spektar dodatne opreme, koje nudi BMW Performance odeljenje, je namenjen isključivo ka poboljšanju voznih karakteristika modela serije 1 i 3.

BMW Performance komponente su konstruisane i proizvedene korišćenjem velikog znanja i iskustva M odeljenja kako bi se vlasnicima BMW automobila serije 1 i 3 omogućilo poboljšavanje dinamike vozila, uanpređenjem motora, ogibljenja, kočionog sistema, unutrašnjeg i spoljašnjeg dizajna.

Prvi paket opreme, koji je BMW Performance odeljejne predstavilo je viđen predstavljanjem BMW 1 tii koncept automobila na Salonu automobila u Tokiju prošle godine.

Paketi opreme obuhvataju:

– Unapređenja na protoku vazduha: Vlasnici modela serije 1 i 3 opremljeni šestocilindričnim motorom će moći da kupe posebno dizajnirani usisni sitem napravljen od karbona, koji će uanprediti protok vazduha ka usisnoj grani i što je još bitnije, zvuk šestocilindraša će biti još glasniji.

– Kočioni sistem: BMW Performance odeljenje će ponuditi snažniji kočioni sistem, koji se sastoji od 17” kočionih samoventiliranih bušenih diskova i šestoklipnih čeljusti.

– Ogibljenje: poboljšanje voznih karakteristika će biti omogućena posebnim paketom opreme, koji automobil spušta za 10mm, a za bolje ponašanje su zadžene posebne opruge, kao i karbonsko ojačanje prednjeg dela karoserije.

– Točkovi: posebni BMW Performance točkovi u dimenzijama 18 ili 19” su raspoloživi.

– Spoljašnjost: aero paket, kao i estetski detalji poput karbonskih kućišta retrovizora, prednjih i zadnjih difuzora.

– Unutrašnjost: Ručica menjača skraćenog hoda, multifunkcionalni upravljač, posebni pokazivači temperature rashladne tečnosti, pokazivači idealnog momenta za promenu prenosa i dosta drugih detalja.

Prethodni tekstPoslednji testovi F1 timova, Barcelona 26.02 – „Pazite na Rosberg-a“
Sledeći tekstPierre Ragues vozi za Saulnier Racing
Večni entuzijasta.