Audi plaća put u svemir!

0
10722

Vorsprung durch Technik nagradna igra omogućava srećnom dobitniku put u svemir! Podrazumeva se povratna karta, naravno.

Srećni pobednik na novoj nagradnoj igri, koju organizuje Audi će imati priliku da se otisne u svemir brzinom od preko 2400 km/čas. U saradnji sa časopisom New Scientist, Audi će svoju reklamnu kampanju za model A6 zaokružiti ovom nagradom sa idejom da se istakne kako Audi ima više patenata nego NASA (američka svemirska agencija). Dobitnik nagrade će pre puta morati da prođe intezivne pripreme da bi mogao da podnese put brzinom većom od 2 maha u sub-orbitni svemir. Prevozno sredstvo Xerus je pogonjeno raketama i omogućiće putniku da iskusi bestežinsko stanje, velike G sile i fantastičan pogled na površinu zemlje iz kosmosa.

Image

Da bi ste učestvovali u ovoj svojevrsnoj nagradnoj igri, koja pruža mogućnost da doživite pravu kosmičku avanturu treba da odgovorite na pitanje: "Koji je najbolji patentirani izum svih vremena i zašto?" Patent se ne mora odnositi na automobilske proizvode, a direktor Audija iz Velike Britanije, kaže da je veoma zadovoljan što je ova nagradna igra i kompletna logistika potrebna za tako nešto uspešno realizovana i da sa velikim nestrpljenjem čeka odziv publike.

Jeremy Webb, urednik časopisa New Scientist, je naglasio da će učesnici morati da razmišljaju van klasičnih šablona, da budu veoma maštoviti.

Aktuelna reklamna kampanja u prvi plan stavlja činjenicu da je do današnjeg dana NASA patentirala 6509 izuma, dok je nemački proizvođač patentirao tačno 9621 izum samo za modele A6 (limuzina i Avant). Ovaj podatak još jednom potvrđuje moto kompanije – Vorsprung durch Technik (napredak kroz tehnologiju).

Nagradna igra počinje 1. februara 2007, a završava se 30. aprila. Pobednik će biti objavljen 31. maja 2007, u junskom izdanju časopisa New Scientist. Detalje možete saznati na sajtu www.winatriptospace.co.uk


1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here