Dacia Logan: po starim cenama do kraja godine

0
4463
Image

I posle dve godine od pojavljivanja na nasem tržištu, Dacia LOGAN je i dalje najprodavaniji uvozni automobil.

Ponovno veliko interesovanje za ovaj automobil je nastalo onog trenutka kada je objavljeno da Rumunija ulazi u Evropsku Uniju, čime automatski prestaje važnost sporazuma o bezcarinskom uvozu robe između Srbije i Rumunije.

Sa početkom 2007. godine se očekuje poskupljenje ovog automobila za minimum 20 %. Do sada je u ovoj godini prodato 4.000 Logana, a samo u novembru mesecu preko 500 komada! U Integra Motors-u s pravom očekuju da od početka prodaje ovog modela (oktobar 2004.) u decembru bude prodat 10.000-ti Logan na ovim prostorima, što je rezultat koji će biti teško ponovljen.

Najveće interesovanje vlada za model Ambiance 1,5 DCi, koji sa cenom od 8600 EUR predstavlja najjeftiniji dizel automobil na našem tržištu

Podmlađivanje Logana je izvršeno u oktobru ove godine, a redizajn je otklonio i najčešće zamerke kupaca. Osim novih boja koje su uvedene, glavne promene su:
– prednje maska u boji karoserije (kod modela LAUREAT),
– ručica menjača iz Renault Clio II,
– pokazivači pravca u beloj boji,
– ručica za otvaranje prtljažnog prostora,
– novi dezeni i materijali enterijera i
– nova gama radio aparata.

1 COMMENT

  1. misljenje Moj prijatelj ima Logana i sve je to ok. Medjutim mislim da firma koja ih uvozi nije bas korektna. Npr . kada je uvedena bescarinska zona oni nisu spustiki cenu logana vec su se pravili “tose” pa su to uradili tek kada je u SAT-u napravljna reportaza o tome. Nazalost tada nisam ispratio da li su spustili 20% koliko je bilo potrebno ili ne. Jos jedna stvar obicna redovni servis na 1 god kosta 8000din kod nas(BG, Integra) a 5000 u ovlascenom servisu u Pancevu. Neznam sta da kazem… komentar mozda i nije korektan ali ipak…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here