Nagradne ATV vožnje

0
3565
Image

 

ATV Gravel Klub (www.atvgravel.com) , je u subotu, 20. maja, obezbedio sedam besplatnih vožnji koje su dobitnici nagradne igre, koja je bila organizovana tokom protekle nedelje, sa, kako se nama čini, zadovoljstvom iskoristili.

Sa velikim zadovoljstvom možemo da kažemo da su svi vozači danas po prvi put imali priliku da se voze na nekom ATV vozili i verujemo da su utisci pozitivni. Svi vozači su pre početka vožnje bili upoznati sa samim ATV-om, Kawasaki KFS 700, kao i sa tehnikom vožnje istog.

Image 

Nakon obuke, svi su imali priliku da vozeći lagano za iskusnim instruktorem (a ujedno i vlasnikom kluba) da se upoznaju sa stazom i da steknu predstavu kako voziti.

Image 

Na stazi je bilo dosta prašine pa su grupe bile manje kako bi vozače što manje ometala prašina koja se podiže za ATV-ovima. Adrenalin je skoro sve vozače terao da se pokažu što boljem izdanju, a sa posebnim zadovoljstvom možemo da kažemo da su devojke sasvim korektno odvozile svoje vožnje.

Image 

Evo i grupne slike svih nagrađenih vozača (nema samo jedne od devojaka koja je otišla pre nego smo se slikali). 

Image 

Sa nama su bili i najmlađi posetioci Nacionalne Klase, pa su i oni dobili priliku bar da sednu na ATV.  

Image 

U narednom periodu možete očekivati da će posetioci sajta Nacionalna Klasa imati značajne popuste pri grupnim odlascima u ATV Gravel Klub. 

Komentare učesnika, fotografije i video materijal možete pogledati na stranicama našeg foruma (link1 i link2).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here