Williams mora odlučiti ko će voziti

0
3047

Iz ekipe Williamsa moraju objaviti ko će voziti na VN Francuske i to će verovatno danas i uraditi. Ono što znaju jeste da će bolid izgledati malo drugačije na toj trci…

Očekuje se da Williamsa kaže ko će voziti na stazi Magny Cours. Kako je najverovatnije da Ralf Schumacher još nije spreman, veruje se da će njegovu poziciju zauzeti Mark Gene.

Ekipa je testirala nove delove za bolid koji će biti upotrebljeni na sledećoj trci tako da će Williams FW26 izgledati nešto drukčije. Nadaju se da će to pomoći da pobede i ove godine, nakon prošlogodišnje dvostruke pobede.

Ipak za razliku od prošle godine kad je pobedio Ralf, ove godine Montoya se nada pobedi: “Verujem da će napokon na Magny Coursu sve biti kako treba.” Rekao je kako: “U ovom poslu morate izgledati kao da ste korak ispred svih. Možda ove godine ne budemo imali dvostruku pobedu, ali dosad smo uvek bili brzi ovde. Dobili smo i nove delove pa se moramo vratiti u formu.”

Tehnički direktor Williamsa Sam Michael otkriva da se Ralf oporavlja, ali još ne znaju je li to dovoljno za nastup u Francuskoj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here