BG Sajam 2017: BMW i MINI

0
576

Delta Motors je ove godine „okupirao“ zaseban prostor – Halu 2a. Zasebna hala je bila preko potrebna jer je Delta Motors, uz asistenciju principala, predstavio ogroman broj modela – kako onih poznatih, a tako i onih potpuno novih – BMW serija 5, nova generacija Mini Countryman modela kao i električni i3 i i8. Rollce Royce Ghost je bio vrhunac audio vizuelnog spektakla, a koji je zasenio sve dosadašnje scenske nastupe koje smo imali priliku da vidimo na Sajmu automobila tokom prethodnih godina.

Delta Motors je na preko 2000 kvadratnih metara predstavio novitete proizvođača iz BMW grupacije. Novi modeli su predstavljeni na vrlo atraktivan način, a uz pomoć plesačkih trupa Narodnog Pozorišta i Pozorišta na Terazijama, koje su svaki od noviteta predstavile na specifičan način prikazujući potpuno različit temperament vozila koja su bila predstavljana.

Premijerno predstavljanje domaćoj publici je doživela nova generacija serije 5, koja je ujedno i centralni eksponat štanda Delta Motorsa. Podjednako zanimljivi, mada zbog naše ekonomske situacije možda ne toliko zapaženi, su potpuno električni modeli i3 i i8. Direktor Delta Motors kompanije, Aleksandra Đurđević, je najavila da će Delta Motors i pored toga što srpske vlasti nemaju takvih ambicija, pokušati da na naše tržište uvede električne automobile uprkos nedostatku preko potrebne infrastrukture.

Restilizovani modeli iz serije 4, Gran Coupe i Cabrio su takođe prikazani. U posebnom delu se nalaze M modeli – M2, M6 i novi M550i. Naravno, prikazani su i svi drugi aktuelni modeli iz ponude: serija 1, Active Tourer serije 2, serija 3 i svi aktuelni X modeli.

Nova generacija MINI Countryman modela je takođe predstavljena publici, a u MINI delu štanda će biti predstavljeni i ostali modeli iz MINI ponude uključujući i Mini JCW koji sa 230KS je najsnažniji model u MINI gami.

Super luksuzni Rolls Royce Ghost ima posebno mesto i to je premijerno predstavljanje ove prestižne marke domaćoj publici.

Moto ponuda će biti izložena u Hali 9 gde će biti izloženi aktuelni modeli iz BMW ponude koji uključuju R Nine T Scrambler, kao i druge modele iz BMW Motorrad ponude.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here