BG Sajam 2017: VW, Audi, Seat

0
519

Volkswagen na ovogodišnjem internacionalnom sajmu predstavlja restilizovani Golf, ali su tu i vrlo zanimljivi “specijaliteti” kao što je Audi R8 V10 plus, Audi SQ7 i TT RS Roadster.

 Na Volkswagen štandu izloženi su modeli sa najsnažnijim motorima i najatraktivnijom opremom, Golf GTI, Golf GTD i Golf R sa TSI agregatom koji razvija fantastičnih 310 konjskih snaga, uz 4MOTION pogon i obavezni DSG menjač.

Sajam17R 13

Novi Golf odlikuju brojne inovacije, ukupno 14 novih i unapređenih asistencija u vožnji, visok kvalitet i povezanost automobila (Car – Net sistem “online” usluga). Vozilo je opremljeno (opciono) novim “Discover Pro” 9.2 inčnim infotainment sistemom kojim može da se upravlja gestikulacijom, tj. pokretom ruke. Instrument tabla je digitalizovana, veličine 12.3 inča visoke rezolucije. Sa novim Golfom je omogućeno korišćenje niza online usluga, koje će se sukcesivno uvoditi na naše tržište. Po prvi put će biti predstavljen novi 1.0 TSI agregat od 110 konjskih snaga, motor koji će ujedno biti bazni na našem tržištu.

Sajam17N 34

Tu je i R-line linija modela, pa su na štandu su izloženi Passat R-line i Tiguan R-line, oba modela sa Bi-turbo TDI agregatom sa 240 konjskih snaga. Izložen je i Touareg u R-Line Exclusive paketu opreme, poslastica za premium klijente koji ne žele da idu korak više ka Audi-ju.

Sajam17N 29

Kada je Audi u pitanju, najveći eklsuzivitet dolazi upravo od ovog brand-a. Audi R8 V10 Plus je definitivno imao najviše pogleda, ali je prisutnim novinarima pružio i mogućnost da na kratko čuju zvuk moćnog V10 agregata.

{YouTubeVideo id=C2u1Dr_JTVI,2}

Sajam17N 40

Pored modela R8, tu je i Audi TT RS koji je takođe fascinirao prisutne, ali manje pojavom i mnogo više cenom od fantastičnih 115 hiljada evra.

Sajam17N 41

Sa druge strane, VW demonstrira svoju usmerenost na predstavljanje električnih vozila u e-mobiliti kutku. Novitet je da će se e-up od aprila 2017. godine naći u zvaničnoj ponudi za tržište Srbije. Pored ovog modela, u istom momentu treba da krene i prodaja modela e-Golf, a u pitanju je automobil sa autonomijom do 300 km u kombinaciji sa svim sistemima asistencije i polu – autonomne (automatske) vožnje. Na štandu su izloženi i akcijski (specijalni) modeli. Novi up! koji se već dokazao pouzdanošću i malom potrošnjom, za koji je uvoznik uz finansiranje preko Porsche Mobility obezbedio specijalnu cenu za vreme trajanja sajma u iznosu od 7.990 €.

Sajam17N 38

Što se ostalih sajamskih pogodnosti tiče za VW modele, Volkswagen Polo 1.0 Trendline od 75 konjskih snaga i bogatim paketom opreme će za vreme trajanja sajamske manifestacije biti dostupan za 9.990,00 €. Specijalna cena uz Porsche Mobility finansiranje za ovaj model iznosiće 8.990,00 €. Model Passat 2.0 TDI od 150 konjskih snaga u bogatom Comfortline nivou opreme će uz finansiranje preko Porsche Mobitity moći da se kupi za 23.990 €. Jedan od najprodavanijih modela u SUV segmentu, novi Tiguan će uz finansiranje preko Porsche Mobility koštati 24.490 €.

Sajam17N 36

Kada je Seat u pitanju, na sajmu se nalaze dve promocije: Ateca i novi Leon. Ateca je bila skoro na NK testu pa se možete o ovom modelu lako dodatno informisati. Izložen Leon na sajmu je u FR varijanti sa 150 dizel konjskih snaga. Od sajamskih ponuda, Seat daje 5 godina garancije i čak 5 godina besplatnog redovnog održavanja.

{gallery}/media/jw_sigpro/users/0000000079/Sajam2017VW{/gallery}

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here