Novi Dunlop moto pneumatik vrhunskih performansi SportSmart2 Max

0
1131
NAS SPONZOR

Dunlop je predstavio novi super sportski moto pneumatik koji nudi vodljivost i precizno upravljanje, kao i poboljšane performanse na mokroj podlozi. SportSmart2 Max takođe donosi poboljšanu trajnost.

Dunlop je objavio dolazak najnovijeg super-sportskog pneumatika SportSmart2 Max za motocikle kojeg odlikuju vrhunske performanse pri vožnji na putu, a odlično se ponaša i na trkačkoj stazi. U njegovom razvoju Dunlop je koristio znanje dobijeno pobedama na svetskim prvenstvima Endurance i iskustvo stečeno u razvoju revolucionarnog spor turing pneumatika RoadSmart III.

Evropska razvojna ekipa Dunlopa je pri razvoju pneumatika SportSmart2 Max postavila sebi izvanredno visoke ciljeve – da održi vrhunsko prianjanje njegovog prethodnika SportSmart2, a istovremeno da podigne nivo vodljivosti i odziva na put i smanji habanje.

Nova konstrukcija omogućava brže dostizanje radne temperature i produženu trjanost, a novi profil nudi bolje povratne informacije prilikom ulaska u krivinu, kao i mirnije ponašanje prilikom kočenja i skretanja. Nove smeše polimera i silike obezbeđuju bolje prianjanje na mokroj podlozi zahvaljujući povećanoj površini naleganja. Zadnji pneumatik je opremljen Multi-Tread rešenjem koje Dunlop koristi u trkačkim šampionatima, a koje nudi povećanu izdržljivost u centralnom području pneumatika i bolje prianjanje po bokovima.

SportSmart2 Max, koji će biti u prodaji od februara, predstavlja novi temelj Dunlopovog obimnog portfolija super-sportskih pneumatika. Osim toga, Dunlop će u januaru svojoj ponudi dodati i novi pneumatik GP Racer D212 za trkačke staze, i time već najavljuje najnoviju i inovativnu ponudu u segmentu super-sportskih pneumatika.

Izvor: Dunlop

Prethodni tekstPrvi Ford GT izašao iz fabrike
Sledeći tekstSeat Ateca je AUTOBEST „najbolja kupovina“ za 2017
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here