PSC Komnenović by AVAG – dokazano ime za novo vreme

0
336

Ovlašćeni Opelov prodajno-servisni centar Komnenović je u svojim prostorijama organizovao proslavu povodom ponovnog početka rada Centra u potpuno preuređenom i renoviranom salonu kompanije.

psckom 23Događaju su prisustvovali veoma značajni predstavnici kompanije Opel, od kojih su neki i po prvi put gosti u Srbiji. Naravno, ništa ne može proći bez predstavnika medija, uz razne poslovne partnere, verne kupce i prijatelje kompanije koja već 30 godina neguje ljubav prema automobilima. Na početku programa, gostima su se obratili generalni menadžer PSC-a Miloš Komnenović koji je gostima poželeo dobrodošlicu. U svom izlaganju se podsetio slogana „Kada kažeš Opel, misliš na Komnenović“.

Milos Komnenovic

Nakon toga je predstavljeno je partnerstvo sa nemačkom grupacijom AVAG Holding koja je najveći distributer Opel vozila u Evropi. Partnerstvo je sklopljeno 2015. godine sa grupacijom koja okuplja 53 partnerske kompanije na 156 lokacija na području Nemačke, Austrije, Poljske, Mađarske, Hrvatske i Srbije. Ispred AVAG-a je govorio generalni direktor Albert C. Still (CEO- AVAG HOLDING SE). Iz njegovog govora se moglo zaključiti da će ova saradnja i dalje biti uspešna i da mu je drago što je PSC Komnenović deo grupacije koja ima godišnju prodaju od preko 80.000 vozila.

psckom 46

Događaju su prisustvovali i predstavnici Opela. Pored prisustva nekoliko menadžera iz predstavništva sa sedištem u Beogradu, ovu proslavu upotpunio je dolazak Ian Hucker -a (Executive Director Sales, Opel Europe, Sales & Aftersales Opel/Vauxhall). Njegov govor i samo prisustvo su pokazali koliko su za Opel naše tržište i ovaj događaj značajni.

psckom 20

Ono što nije bilo vidljivo gostima, ali je vrlo značajno kada su u pitanju vlasnici Opel vozila, je novi servis koji se nalazi u sklopu Centra. PSC Komnenović time pokriva širok spektar usluga i originalnih rezervnih delova za sve tipove vozila marke Opel. Servisna služba sa unapređenim načinom rada i prijema vozila uz usluge servisiranja – mehaničarske, limarske i farbarske radove, zamenu auto stakala, servisiranje klima uređaja, zamenu i čuvanje pneumatika nudi ponudu koja je zadovoljava najviše i najmodernije standarde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here