Honda nastavlja saradnju sa KK Crvena Zvezda

0
901

Uspešna saradnja između kompanije Delta Automoto i KK Crvena Zvezda se nastavlja i u sezoni 2016/2017.

Delta Automoto je još pre 3 godine prepoznao sportske ambicije crveno-belih koji su u prethodnoj sezoni osvojili dva trofeja: šampionski prsten ABA lige i titulu šampiona Srbije i ušli u Top 8 fazu Evroliga takmičenja. Uspehe su nastavili da ređaju i u novoj sezoni sa do sada ostvarene 4 pobede u najjačem i najvećem evropskom klupskom takmičenju.

Ključeve Honda CR-V modela preuzeli su prvotimci Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Nejt Volters, koji su Aleksandri Đurđević, direktorki kompanije Delta Automoto, uručili košarkašku loptu sa potpisima igrača.

Pozdravljajući goste iz KK Crvena zvezda, Aleksandra Đurđević je poručila: “Verujemo da će snaga snova, koju sa sobom nosi brend Honda, tim Crvene zvezde odvesti do samog vrha srpskog, regionalnog i evropskog takmičenja.”

Davor Ristović direktor KK Crvena zvezda takođe je izrazio zadovoljstvo nastavkom saradnje sa Hondom: „Veliko nam je zadovoljstvo što je tako poznata i velika kompanija prepoznala šta radimo i što podržava KK Crvena zvezda. Nadam se da ćemo se i u ovoj sezoni zajedno sa brendom Honda radovati novim pobedama i trofejima u sezoni koju smo uspešno započeli“

Čarls Dženkins i u drugoj sezoni u crveno-belom dresu sa zadovoljstvom vozi model Honda CR-V: „Još prilikom prvog dolaska u Crvenu zvezdu vozio sam Hondin model CR-V, a u njemu ću rado uživati i ove sezone jer je vrlo udoban i pouzdan. Drago mi je što je Honda, inače veoma popularan brend i u SAD odakle dolazim, partner mog kluba već godinama. Ovo je za mene prirodna saradnja – uspešnih sa uspešnima“

Izvor: Honda

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here